PythonParts kiegészítők Allplan szoftverhez

Maximalizáld az Allplan szoftver értékét az ALLTO PythonParts segítségével!

Az ALLTO Software csapata az Allplannal kompatibilis professzionális kiegészítőket fejleszt évek óta. Az ALLTO hivatalos partnere az ALLPLAN cégnek, ezáltal az AEC-ipar BIM-megoldásainak globális szolgáltatója.

Céljuk egy olyan integrált pythonpart kínálat kifejlesztése, amely a mérnökök munkafolyamatainak automatizálására használható, segítve őket feladataik könnyebb, gyorsabb elvégzésében és a hibák csökkentésében. Az Allplan felhasználói akár meg is bízhatják az ALLTO-t is, hogy egyéni igényeik szerinti fejlesztéseket készítsenek számukra.

 

Az ALLTO csapat fejlesztői bíznak abban, hogy ezzel az együttműködéssel és munkájuk eredményeképpen csökkenthetik a vasbeton részlettervezéssel kapcsolatos kézi munkát.

Az egyedi Allplan PythonParts fejlesztések kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy segítésükkel felgyorsíthatjuk a szerkesztési munkát. A fejlesztéseket a legjobb Allplant használó mérnökök véleménye és igényei alapján valósították meg.

A statikus mérnököknek munkájuk során megszámlálhatatlan vasbeton részlettervezési rajzot kell előállítaniuk. Az ezek hatékonyabb elkészítésében segítenek az ALLTO szoftveres eszközei.

A mindennapi, időigényes lépések a vasbeton részlettervezésben, a szabványoknak való megfelelés egyre könnyebb ezen kiegészítők használatával. A kiegészítők a BIM technológiát maximálisan kihasználják, így a vasbeton elemek az Allplan modellbe szervesen integrálódnak.

A koordináció kritikus fontosságú a feszes építési ütemterv betartása, a helyszíni hibák elkerülése és a határidő túllépések kiküszöbölése érdekében. Az épületinformációs modellezés (BIM) lehetővé teszi a szerkesztők számára, hogy a megszokott 2D-s rajzban dolgozzanak, miközben 3D-s modellt generálnak. Az olyan funkciók, mint az automatikus betonacél elhelyezés és a vashajlítási kimutatások csökkenthetik a tervezéshez szükséges időt.

Az Allplan és az ALLTO lehetővé teszi a tervezőmérnökök számára, hogy gyorsabban és pontosabban modellezzék és vasalják a térbeli épületszerkezeteket és műtárgyakat.

> A 3D és a BIM integrálása a meglévő 2D munkafolyamatokba
> Pontos anyagkimutatások, vaslisták készítése
> Automatikusan felismeri az ütközéseket

Takaríts meg időt az ALLTO kiegészítőkkel!

Ismerd meg: milyen hasznos kiegészítők találhatóak az ALLTO kínálatában:

Fal vasalás

Falnyílás és falsarok vasalás

Gerenda vasalás

Oszlop vasalás

Pontalap vasalás

Sávalap vasalás

IFC modellváltozások észlelése

Födémek és áttörések vasalása

Födém alapháló - egyedi vasakkal

Oszlop kitüskézés

Tervelrendezési szolgáltatások

2D speciális tengelyrács

2D vonalak konvertálása építészeti elemekké

ALLPLAN biztonsági mentési fájlok - rajzok helyreállítása

Egyéni attribútum hozzáadása az ALLPLAN-ban

További információkért töltsd ki az alábbi űrlapot!