Próba- és demóverziók

Allplan – teljes körű BIM megoldás

Az Allplan 30 napos teljes értékű próbaverziója, mellyel az adott időszakban az Allplan program teljes funkcionalitását kipróbálhatja. A telepítés során választhatja ki, hogy építészeti, vagy építőmérnöki modulokat szeretne.

FRILO statika

A FRILO demoverziója, mely egy moduláris felépítésű programrendszer magasépítési számításokhoz a pincétől a tetőig. Teljes épületszámítás, részletek, kapcsolatok egyedi méretezése.

SCIA Engineer végeselem

A SCIA Engineer demoverziója, mely egy 3D végeselem számítások acél- és vasbetonszerkezetekre. Eurocode szerinti méretezés. Szerkezettervezés, 3D csomóponti kialakítások, parametrikus modellépítés.

On-Site Photo

Az On-Site Photo demoverziója, mely szoftverrel az épület homlokzatáról készített fotó alapján szerkeszthető mérethelyes műszaki homlokzati rajz.

On-Site Survey

Az On-Site Survey demoverziója, Az On-Site Survey a helyszínen végzendő alaprajzi felmérések kiváló, hatékony és egyszerűen kezelhető szoftvere.

CINEMA 4D

A CINEMA 4D demoverziója, mely a professzionális látványtervezés, animációkészítés, testmodellezés leghatékonyabb eszköze.