PROJEKT- ÉS VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI (ERP) RENDSZER MÉRNÖKÖKNEK

Ismerd meg a FRIK ERP rendszert!

 

100%-ban hazai fejlesztésű, magastudású vállalatirányítási rendszer, melyet a legalább 10 fős mérnökirodák számára hasznos tudással ruháztak fel készítői.

A FRIK ERP rendszer több modulját kifejezetten mérnök ügyfeleik számára fejlesztették, így valóban a szakma egyik fontos szoftvere ez. Egy nyereséges, sikeres mérnökiroda akkor tud stabilan, szakszerűen működni, ha minden folyamat megfelelően van kezelve. Partnerünk a FRIK ERP rendszere ebben lehet segítsedgére.

CRM rendszer mérnökirodák számára

A rendszer CRM modulja támogatja az értékesítés munkáját.

Az első érdeklődéstől, a tervezésen át, a helyszíni, műszaki bejáráson keresztül a 3D kivitelezésig végigvezetheti a folyamatokat a CRM rendszerben, így minden világos, mérhető és ellenőrizhető lesz. Áttekinthető, szervezhető, delegálható minden értékesítéssel, ajánlatadással kapcsolatos feladat cégen belül, vagy az alvállalkozók felé.

Ticketing rendszer (ügyfélszolgálat) – a kivitelezés támogatója

Kezeld a bejelentéseket, e-mailes megkereséseket professzionálisan az e-mail és jegykezelő modullal, mellyel kiemelten támogatja az ügyfélszolgálat munkáját. Amennyiben hibát jelezne egy ügyfele, a beérkező e-mailekből egy kattintással létrehozhatsz jegyeket, feladatokat, így a tervező mérnökök már a konkrét feladatokkal, illetve a felmerülő hibákkal tudnak foglalkozni.

A létrehozott jegyekről a partner is visszajelzést kap e-mail formájában, ezáltal tudni fogja, hogy foglalkoznak az ügyével, ezzel építve az ügyfél-elégedettséget. A rendszer segítségével üzenetet is küldhet számára, ezzel is segítve a gördülékeny kommunikációt.

HR modul

Egy mérnöki iroda munkabeosztása sokrétű és telített lehet, hiszen minden tervezés, minden projekt különböző hosszúságú, és az iroda akkor tud igazán olajozottan működni, ha minden rendszerezve van. A modul segítségével átlátható a munkaidő-beosztás, a szabadságkérések, valamint nyilvántartást készíthet kollégái munkájáról. A munkaidő-nyilvántartás segítségével egy kattintással riport készíthető, melyen átlátható, hogy melyik munkatárs hány munkaórát dolgozott adott ügyféllel, ezáltal mérhető, hogy az adott projekt hány óra munkába telt a cég számára.

Az irányítópulton mindenki számára elérhető, hogy mely kollégák vannak beosztva és hogy elérhetőek-e már a többiek számára (becsekkoltak-e). Nem csak a NAV felé könnyebb így a jelenléti ívek elkészítése, de javítja a munkamorált és pontosabb statisztikákat ad a jövő tervezéséhez.

Projektkezelés modul – tervezők, kivitelezők számára ideális

Egy nagy projekt kapcsán a legnehezebb, ha az információk különböző helyen vannak rögzítve, eltérő adatbázisokban, táblázatokban találhatóak meg az adatok. Erre lehet segítség a projektkezelő modul. Egy projekt átláthatóságát a mérföldkövek megadása, feladatok pontos kijelölése határozhat meg. A projektkezelés modul részeként a költségeket is kezelheti, így a projekt végén pontos kiértékelést kap a megtérülésről. Check listákkal, jegyzetekkel, dokumentumokkal egészítheti ki a projektet, így mindent egy helyen talál majd. A projekt eszközök kezelése segít a használt szerszámok, gépek, szoftverek használatának nyomon követésében.

Hulladékgazdálkodás

A hulladékgazdálkodás a magyarországi cégek 95%-t érinti, így azoknak a vállalkozásoknak, akik először hoznak forgalomba külföldről behozott árut, esetleg gyártanak, vagy saját célra vásárolnak külföldről termékeket, nyilvántartást kell vezetniük, és jelentést szükséges tenniük negyedévben. A rendszer segítségével a nyilvántartáshoz a terméket, annak alkatrészét és csomagolását, illetve külön a gyűjtőcsomagolásokat KF kód szerint besorolhatóak. Amennyiben szakmai tanácsadásra lenne szüksége előtte, partnereink segítségével arra is van lehetőség.

Munka és munkalap – kivitelezés támogatása

Készítse elő a munkát, vegye fel a címeket, adatokat, tervezéshez, mérésekhez szükséges eszközöket, programokat, szoftvereket. Munkalapon adjuk ki a feladatokat a munkát végző kollégáknak. A helyszínen fotókkal, kérdőívekkel dokumentálhatnak a műszaki ellenőrzés, felmérés során. Így egy helyen kezelheti a dokumentumokat, nem kell több különböző rendszert használnia, könnyebb, gyorsabb, szakszerűbb.

A munka – mely akár több munkalapból is összeállhat – lezárásakor az egészet számlázásra tudjuk előkészíteni.  A munkalaphoz kapcsolódóan munkaidőt, rendelkezésre állást vagy egyéb időket is mérhet.

Feladatkezelés:

Egy több hónapos, akár éves projekt kapcsán nehéz ellenőrizni, hogy a feladatok rendben elkészültek-e. A kiterjedt feladatkezelő és értesítő rendszer segítségével akár nullára csökkentheti az elfelejtett teendők számát, illetve könnyebben, gyorsabban monitorozhatja az elkészült feladatokat, így betartva az ígért határidőket.

Sokrétű feladatkezelő moduljuk segítségével kézben tarthatóak a határidők és a munkaszervezés is egyszerűbb.

Gyártás modul

A gyártás egy egyedileg kialakított modul, amelyet az ügyfél igényeire, a gyártás procedúrájához igazítva fejlesztenek le. A gyártás modulban kezelhetőek a receptek, a kész terméket a raktáron lévő alapanyagokból. A CRM modullal együtt az értékesítés folyamatát is nyomon követhető.

A rendszer fejlesztői vegyi jellegű gyártásra (alapanyagok összekeverésével készülő termék), manufakturális gyártásra (kézzel vagy gépekkel megadott útmutató alapján összekészülő termék), illetve alapanyag mechanikai átalakításával létrejövő új termék (például emblémázás) gyártására  is tudnak működő példát mutatni.

Ismerd meg PODCAST adásukban a fejlesztőket!

Ingyenes bemutató

Jelentkezz az alábbi űrlapon, ha érdekel egy ilyen rendszer bevezetése. Díjmentes bemutatót tartanak számodra és demo programot biztosítanak.

Hazai ügyfélszolgálat

A FRIK irodája elérhető, ügyfélszolgálatuk munkaidőben gyorsan és szakszerűen segít a kérdésekben, elakadásokban. Hazai cég, akikkel személyesen is találkozhatsz.

Kiszámítható havi díj

A kért moduloknak megfelelően havi díjon elérhető a szolgáltatásuk, mely kiszámítható költség a cégnek. Forint alapon számolnak el.

Amennyiben érdeklődsz a szoftver iránt,az alábbi űrlap kitöltésével jelezd felénk. Adataid hozzánk, a Tangens Kft-hez kerülnek és egyeztetés után kötünk össze a FRIK ERP rendszer fejlesztőivel.