Fedezd fel

AZ ALLPLAN AJÁNLATAIT

és válaszd a számodra legjobbat!

ALLPLAN ÁRAK

Ha nem vagy biztos benne, melyik konfiguráció lenne a legjobb számodra,

akkor ezen az oldalon az Allplan árak és konfigurációk elérhetőek.

Belépő szintű megoldás. Csak ipari szempontból semleges funkciókat tartalmaz, rajzok és egyszerű 3D modellek készítéséhez. Később ajánlott egy iparágspecifikus megoldásra való frissítés.

 

Megoldás építészeti tanácsadó cégek és ingatlanfejlesztők számára. Tartalmazza az épületek tervezéséhez szükséges funkciókat. Hatóságok számára és MEP mérnökök számára is alkalmas platformként.

 

Megoldás mérnöki és építészeti tanácsadó cégek, valamint szerkezeti részletezők és kivitelezők számára. Tartalmaz minden szükséges funkciót az épületek, utak és mélyépítmények tervezéséhez és részletezéséhez. 

 

Teljes körű megoldás multidiszciplináris tervezőirodák, tervező-építő építőipari vállalatok és hatóságok számára. Tartalmazza az épületek, utak és mélyépítmények tervezéséhez, részletezéséhez és kivitelezéséhez szükséges összes releváns funkciót. 

Jelmagyarázat

A megadott árak havi előfizetési díjra vonatkoznak, 12 havi előfizetés esetén, a szállítási és fizetési feltételek szerint. Az árak az áfa-t nem tartalmazzák. Az ajánlat kizárólag magyarországi ügyfeleink számára érvényes. A fejlesztő Allplan GmbH fenntartja a jogot a csomagok tartalmának előzetes értesítés nélküli megváltoztatására.

A csomag tartalmazza

Rendelhető kiegészítés

Érdekel az Allplan?

Szeretnél többet megtudni az ALLPLAN által kínált BIM-megoldásokról és az aktuális ajánlatokról?

Sokéves tapasztalatunknak és iparági kompetenciánknak köszönhetően szakértőként segítjük irodád munkáját. Cégünk első kézből meg kap minden támogatást az ALLPLAN központtól, így a legfrissebb és legjobb tudást szállítjuk Neked közvetlenül.

Az Allplan egyedülálló módon a legszélesebb választékban kínálja a program beszerzési lehetőségeit. Amennyiben Allplan örökös licenc, vagy más futamidejű előfizetés érdekelne, kérjük keresd irodánkat!

Ismerd meg az aktuálisan elérhető ALLPLAN ajánlatainkat, vedd fel velünk a kapcsolatot!