Szoftverek az előadásokon

A hazai élvonalbeli szoftverek képviselői az Open BIM gondolkodásmód jegyében közös előadás sorozatot hirdetnek. 2024 májusáig az ország 10 nagyvárosában rendeznek szakmai előadás sorozatot. A megtekinthető szoftverek a következők:

Fókuszban:

Az open BIM

A látogatók az előadásokban megismerhetik az Open BIM lényegét, első kézből kaphatnak információkat a szoftverek szakembereitől. Az előadások alatt folyamatosan a kiállító asztaloknál konzultációra nyílik lehetőség.

Ez az első alkalom, hogy a programok képviselői közös rendezvényen állnak a szakmagyakorló kollégák rendelkezésére.

Helyszínek és előadások

Veszprém

Új időpont szervezés alatt!

Szeged

Új időpont szervezés alatt!

Debrecen

2023. október 26.

Győr

2023. november 16.

Miskolc

2023. november 30.

Székesfehérvár

2023. december 7.

Szolnok

2024. január 18.

Zalaegerszeg

2024. március 13.

Pécs

2024. április 11.

Kecskemét

2024. május 23.

Árak és egyéb tudnivalók 

A résztvevőknek regisztrációs díjat kell fizetniük, és a részvételük regisztrációhoz kötött. Lehetőség van kamarai kreditek szerzésére az előadásokon való részvétellel.

Az aktuális regisztrációs díjak mértékéről és tartalmáról pontos információ a szervező weboldalán található.

A rendezvény szervezője és lebonyolítója a Digitális Építőipar (Konferencia Iroda Bt.), a megrendelés, kifizetés, számlázás és egyéb a részvételhez köthető ügyintézés rajtuk keresztül történik. Jegyvásárláshoz látogass el a https://www.d-epitoipar.hu/ weboldalra.

Az előadásunkkal, kiállítással és az Allplan szoftverekkel kapcsolatban tedd fel kérdéseidet nekünk is bátran. Vedd fel velünk a kapcsolatot: https://tangens.hu/kapcsolat/