Termékeink áttekintése

Allplan - építészeknek

Építész CAD / BIM program az első vázlatoktól a kiviteli tervekig. 3D épületmodellezés, látványterv készítés, mennyiségek kigyűjtése.

Allplan - építőmérnököknek

Vasbetonszerkezetek készítése 2D és 3D módszerekkel. Zsaluzási- vasalási- pozíciós tervek készítése. Statikai számítási eredmények, igénybevételek és szükséges vasmennyiségek importja.

Allplan - előregyártó üzemeknek

Előregyártott csarnokelemek, kéregpaneles födém, illetve kéreg duplafal panelek gyártmánytervezése. A tervezési eredmények közvetlen a gyártó gépsor számára küldhetők.

Allplan – településtervezőknek, táj- és kerttervezőknek

Speciális szakmodulok az építmények környezetének megtervezésében segítenek. Beépítési- és szabályozási tervek. Kerttervezés, kiültetési terv. Digitális terepmodell a földmunka meghatározásához.

Allplan - belsőépítészeknek

Berendezések, bútorok, belső- és külső terek modellezése. Mind a műszaki-, mind a prezentációs látványtervek egyazon rendszerben készíthetők el.

 

Allplan Share

Professzionális felhő megoldások, kifejezetten az online vagy távmunkában tervező mérnökök számára!

 

FRILO statikai számítások

Moduláris felépítésű programrendszer magasépítési számításokhoz a pincétől a tetőig. Teljes épületszámítás, részletek, kapcsolatok egyedi méretezése.

SCIA Engineer végeselem

3D végeselem számítások acél- és vasbetonszerkezetekre. Eurocode szerinti méretezés. Szerkezettervezés, 3D csomóponti kialakítások, parametrikus modellépítés. Lineáris és nemlineáris analízis, dinamika, stabilitás, földrengés.

SSA szoftverkövetés

Mi az a szoftverkövetés és milyen előnyökkel jár? Kattints és tudd meg, milyen nálunk VIP ügyfélnek lenni!

On-site Photo

Kiegészítő alkalmazás az Allplan vagy AutoCAD LT programokhoz. Segítségével az épület homlokzatáról készített fotó alapján szerkeszthető mérethelyes műszaki homlokzati rajz.

On-site Survey

Épületek helyszíni felmérése a legmodernebb technológia segítségével. Lézertávmérő adtaiból a helyszínen elkészül az alaprajz.

Cinema 4D

A professzionális látványtervezés, animációkészítés, testmodellezés leghatékonyabb eszköze. Alkalmas az Allplan és az ArchiCAD építészeti tervezőrendszerben készített 3D épületmodell közvetlen fogadására.