Nemrég egy konferencián jártunk, ahol a résztvevőkkel megosztottak egy felmérést és annak eredményét. A felmérésben arról kérdezték meg az embereket, hogy vajon az elmúlt 1, 5, 10 évben miért nem érték el az akkor kitűzött céljaikat.

Miért foglalkoztat minket
a tervezőmérnök kollégák sikere?

Immár 25+ éve abban vagyunk elkötelezettek, hogy őket segítsük. Ez a téma azért roppant érdekes, mert pont minap beszélgettem egy új ügyfelünkkel, aki az elmúlt 5 évben 8 különböző alkalommal kért árajánlatot tőlünk, mégis csak most vette meg az Allplan programot és érdekelt, hogy vajon miért most, mi sarkallta, mi változott 5 év alatt?

Azt válaszolta, hogy bár legtöbbször azt gondolta, hogy pénze nincs megvenni vagy azt gondolta, hogy annyi hajtás között nem lesz ideje átállni, betanulni az új programra, de rájött, hogy

a valós, mélyebben meghúzódó ok mégis az, hogy

 • komfortzónán kívül esett,

 • vagy mások lebeszélték róla (család, feleség, partner tervezőmérnök),

 • nem fejlesztésen volt a figyelme, vagy

 • egyszerűen nem merte elkezdeni a cégfejlesztést.

Az elhangzott kifogás toplista:

 1. halogatás, komfortzónán kívül esik
 2. időhiány
 3. túl sok gondolkodás
 4. más akadályozza, eltérítette
 5. más dolgokon van a figyelme
 6. elvesztette a fejlődés iránti motivációját
 7. nem volt rá pénze
 8. önbizalomhiány
 9. gyerek született, miatta nem a fejlődést választotta
 10. nem mert nekiindulni

S valóban szerepel az idő és a pénz hiánya a rangsorba állított listán, de korántsem az első két helyet foglalják (a pénz pl. csak a hetedik a listán), mert a valós, rejtett okok teljesen mások.

TE azon mérnökök közé akarsz tartozni,
akik a szakmai, anyagi sikereket fontosnak tartják?

Aktuális negyedévi ajánlatunk:

Amennyiben még nincs a neveden Allplan program, és szeretnél szert tenni egyre, akkor meglevő tervezőprogramod árát, sőt akár annak többszörösét is kedvezményként beszámítjuk, így 30-50% kedvezményt is kaphatsz!

Évek óta ez a legnagyobb kedvezmény, amit a német cégközpont adott, most élj vele, hogy 1, 5, 10 év múlva már a még sikeresebb tervezőmérnöki karrieredről beszélgethessünk ügyféltalálkozónkon!

Tégy minket próbára TÉT NÉLKÜL!