A Cinema látványtervező szoftver alkalmazását nagy mennyiségű oktatófilm, köztük számos ingyenes részlet segíti. A Cinema 4D R13 felhasználók számára elérhető az ingyenes frissítés is.

20120606_dt_01

Használd a Digitaltutors weboldalt!

A digitaltutors.com weboldalra nagyszámú olyan oktatóvideó került fel az utóbbi időszakban, amelyek a Cinema 4D látványtervező szoftver felhasználóit segítik, s ezek közül több az R13 verzió tulajdonosai számára elérhető legújabb ingyenes frissítés alkalmazását támogatja.

Az www.digitaltutors.com oldalon elérhető oktatófilmek között az építésztervezők is találhatnak olyanokat, amelyek kifejezetten az épületek látványterveinek készítéséhez kapcsolódnak. Az összesen több óra időtartamot kitevő kurzusokból több részlet ingyenesen is megtekinthető.

További anyagok a Cinema látványtervező szoftver kapcsán:

A Nemetschek cégcsoport, és mi, a Tangens Kft, az Allplan magyarországi szakértői általában is széles körben alkalmazzuk a felhasználók munkáját a hagyományos kézikönyveknél sok tekintetben hatékonyabban segítő videók közzétételét. A magyar nyelvű oldalak közül az allplan.blog.hu oldalt ajánljuk például a tervezők figyelmébe, ahol az Allplan program alkalmazását segítő kisfilmeket találunk.

Az Allplan YouTube csatornáját itt találod: Allplan YouTube

A használat során felmerülő kérdésekre használd a kapcsolat menüpontot, vagy kattints a linkre! 🙂