Megkönnyítjük az eligazodást az Allplan szoftverben, ezért átalakítottuk a dokumentációk menüpontot. Felkerült a dokumentációk közé az Allplan 2021 magyar nyelvű kézikönyve, illetve könnyebben elérhetővé tettük az Allplan és az Allmenü magyar nyelvű súgóját.

Mint az talán már tudod: az összes korábbi programverzió kézikönyve, újdonságai és rendszerkövetelményei elérhetőek magyar nyelven weboldalunk dokumentációk menüpontjában. A legfrissebb és az azt megelőző 5 év anyagai egyszerűen 1-2 kattintással letölthetőek PDF formátumban. A korábbi (jelen esetben 2016 vagy régebbi) verziók esetében is kérheted a dokumentációt, kézikönyvet tőlünk – ehhez igényelned kell azt a dokumentációk oldalon található űrlapon keresztül.

Néhányan kérdeztétek, hogy miért nem lehet egyből letölteni a régebbi verziókat, nos ennek oka, hogy nagyon hosszú lenne a lista az oldalon belül, ugyanakkor 5 évnél régebbi verzióhoz éves szinten 1-2 kolléga kér hozzáférést. Így a lehetőség továbbra is adott, mégis átláthatóbb dokumentáció gyűjtemény oldallal találkozhatsz. A korábbi verziók dokumentációit is díjmentesen adjuk át az igénylőknek, az űrlap kitöltése 1 perc alatt megvan.

Újdonság a dokumentációk között, hogy felkerült az Allplan és az Allmenü súgója is. Ezek eddig is elérhetőek voltak az interneten, de több kolléga jelezte, hogy nem találta meg. Szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat, ezért mostantól a dokumentációk menüpontban a legfrissebb verzió súgójára mutató linket eléritek.

Amennyiben kérdésed van az Allplan szofverrel kapcsolatban, keress minket bizalommal.