2021. október 20-21-én BUILD THE FUTURE alcímmel hirdeti meg az ALLPLAN nemzetközi online csúcstalálkozóját, az ALLPLAN 2022 GLOBAL SUMMIT-ot. Az eseményre szeretettel várnak minden olyan mérnököt, építészt, tervezőt, előregyártással foglalkozó céget, akik figyelik a jövőt, szeretnének több információt szerezni az AEC* ipar (*Architecture, Engineering & Construction, azaz Építészet, Mérnöki tervezés és Kivitelezés) globális kihívásairól, illetve a közelgő lehetőségekről, változásokról.

A konferencia a magyarországi mérnök kollégáknak is díj- és kötelezettségmentes!

A két nap során különféle előadásokat hallasz majd az AEC iparág vezető szakértőitől. A konferencián bemutatják a közelgő ALLPLAN 2022 legizgalmasabb újításait, de emellett számos: szakmai szempontból jelentős információt kapsz.

Ha Te olyan mérnök vagy, akiknek fontos a naprakészség, a jövőbe látás, a problémák, nehézségek minél könnyebb legyőzése, akkor ez a két délután* (*a konferencia mindkét nap 14-18 óra között lesz magyar idő szerint) valóban értékes befektetés lesz számodra.

A részvétel regisztrációhoz kötött. Ha egyből regisztrálnál kattints ide. Ha szeretnél többet tudni az ALLPLAN 2022 GLOBAL SUMMIT előadiról, tematikájáról, ígéretéről, akkor az a jó hírünk, hogy magyar nyelven összeszedtünk számodra minden fontos információt az eseményről – csak kattints ide és ismerd meg a programot részletesen.

Amit még tudnod érdemes…

  1. A konferencia minden előadása angol nyelven zajlik majd.
  2. A konferencia ONLINE kerül megtartásra – így irodádból, otthonodból is élvezheted az információkat.
  3. Ez a konferencia nem ad kreditet – ez a konferencia arra való, hogy képbe kerülj a jövő nagy kihívásaival, megoldásaival és lehetőségeivel. Természetesen – mivel az ALLPLAN szervezi a konferenciát – az ALLPLAN 2022 fejlesztései és a cég jövőbeni víziója mentén, de tekintettel arra, hogy az ALLPLAN komoly erőforrásokat ad kutatásra, fejlesztésre biztosak vagyunk benne, hogy naprakész, újszerű és hasznos információkat kapsz, akkor is, ha esetleg más szoftvert részesítesz előnyben.
  4. A konferencia felvételéről nincs tudomásunk – így nem ígérhetjük, hogy az előadások elérhetőek lesznek bármilyen formában is a jövőben – természetesen mi feldolgozás után szállítani fogjuk a híreket, infókat, de hiszünk abban, hogy számodra az a legjobb, ha jelen vagy!
  5. Amennyiben kérdésed van a konferencia kapcsán elküldheted nekünk is – de tudnod kell, nem a Tangens Kft. szervezi az eseményt, hanem az ALLPLAN – így mi is tőlük fogunk érdeklődni.