Pályakezdőket és induló vállalkozásokat támogat a Nemetschek Allplan!

Jelentős a kedvezmény az építész vagy építőmérnöki tervező szoftverekre

Komoly megtakarítás érhető el pályakezdők és induló vállalkozások számára, ha a 2015. december 18-ig tartó akcióban döntenek Allplan program 2016-os verziójának beszerzése mellett.

Az elmúlt évek építőipari mélyrepülése nem könnyítette meg azoknak a dolgát, akik korszerű tervezőszoftverekbe akartak beruházni – most, amikor talán van remény a növekedésre, segíthet a kezdeti lendülethez a Nemetschek akciója. A felkínált lehetőség a pályakezdőket támogatja, akik még nehezebb helyzetben vannak, mint befutott kollégáik, még nehezebben tudnak munkát, megbízást találni.

A támogatás közvetlen árengedményben nyilvánul meg. A feltételeknek megfelelő tervezők igen jelentős költségkönnyítéssel juthatnak önálló jogtiszta 3D-s tervező CAD programhoz.

Allplan 2016 Engineering építőmérnökök számára: 1.090.000,-Ft helyett csak 590.000,-Ft
Allplan 2016 Architecture építészek számára: 1.090.000,-Ft helyett csak 590.000,-Ft

2016_ar_eng_600

Az akcióban részt vehet:
Pályakezdő mérnök: Diploma, tervezői engedély, vezető tervezői engedély megszerzése előtt áll, vagy a megszerzése óta legfeljebb egy év telt el. A kedvezményt igénybe vehetik olyan, Allplannal még nem rendelkező cégek is, amelyek a fentieknek megfelelő alkalmazottat foglalkoztatnak.
Induló vállalkozás: A vállalkozás alapítása egy éven belül történt.

Érdekel a Pályakezdő Akció!

Szeretnék többet megtudni a Nemetschek Magyarország akciójáról, melynek keretében pályakezdők, vagy az őket foglalkoztató cégek, illetve induló vállalkozások 1.090.000.- Ft helyett

most kedvezménnyel 590.000,- Ft + áfa
áron juthatnak hozzá a legkorszerűbb Allplan 2016 Építész vagy Allplan 2016 Építőmérnöki CAD programhoz. Döntésem előtt szeretnék bővebb információt kapni a Nemetschek munkatársától; kérem, vegyék fel velem a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”411″ title=”Igénylés: Allplan Pályakezdő Akció”]