A régóta nem frissített programokat használók is a legmodernebb Allplan tervező rendszerhez juthatnak a Nemetschek kedvezményes lehetősége által.

 

Még a régi Allplan 14-es, 15-ös vagy 16-os programverziót használja? Vagy már az újabb évszámmal jelzettek közül valamelyiket?  Most bármelyikről kedvezményesen frissíthet! 

n_parallel_dongle

A Nemetschek Allplan azért tartozik a világ legjobb CAD programjainak élvonalába, mert fejlesztése folyamatos, megfelel a modern kor kihívásainak, lépést tart a technikai fejlődéssel. A régi szoftvereink ugyan még technikailag tökéletesen működőképesek, azonban az információs technológiában megszokott erkölcsi avulás alól nem mentesülnek. Egyre nehezebb illeszteni őket az új operációs rendszerekhez, az új számítógépes megoldásokhoz.
A Nemetschek Allplan, mint többnyire a CAD programok fejlesztői, általában csak néhány előző programverziót tekintenek frissítési alapnak, a régebbieket már nem. Most azonban június végéig lehetőséget kínálunk azoknak a régi hűséges felhasználóknak is a frissítésre, akik több mint öt, de lehet, hogy tíz-tizenöt esztendeje szerezték be programjukat.

Az új programhoz természetesen a régi nyomtatóportos hardverkulcs helyett modern USB rendszerű, vagy SoftLock védelem is választható.

A legújabb verziónkkal megismerkedhet online is:
Próbaverzió letölthető ITT.
Ha csak a súgót szeretné megtekinteni, a magyar online változat elérhető ITT.

Kedvezményes frissítési díjak programcsomagok szerint:

Allplan Basic  159.000.-Ft
Allplan Design  329.000.-Ft
Allplan Architecture Starter  479.000.-Ft
Allplan Architecture  599.000.-Ft
Allplan Engineering Basic  299.000.-Ft
Allplan Engineering  599.000.-Ft

Áraink az Allplan 2008, vagy régebbi programverziókra vonatkoznak, az Áfát nem tartalmazzák!
Személyes ajánlatadásra kérjük, keresse irodánkat az info@nemetschek.hu e-mail címen, vagy jelentkezzen közvetlenül online:

Érdekel az Allplan frissítési lehetőség!
Szeretnék többet megtudni a meglévő Allplan programom frissítésének lehetőségeiről. Döntésem előtt szeretnék bővebb információt kapni a Nemetschek munkatársától; kérem, vegyék fel velem a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”435″ title=”Igénylés: Allplan frissítési lehetőség”]

Ajánlatunk 2014.06.26-ig érvényes.