Ajándékba kaphat most egy A3 méretű multifunkcionális készüléket, aki új építészeti vagy építőmérnöki Allplan CAD programot vásárol.

Az A3 papírméret a tervező irodák leggyakrabban használt formátuma. Kisebb projektek engedélyezési- és kiviteli tervei szépen elférnek rajta, de nagyobb lapméretek munkaközi nyomtatására is kiválóan alkalmas.
A Brother cég legújabb multifunkcionális készüléke A3 méretben nyomtat, másol, szkennel, sőt még faxol is színesben szürkeárnyalatosan és fekete-fehérben egyaránt. Takarékos festékhasználatának köszönhetően igen gazdaságos az üzemeltetése. Partnereink közül már sok tervező irodában bizonyította előnyös tulajdonságait.

Most új Allplan program mellé ingyenesen, ajándékba Brother MFC-J6520DW készüléket ajánl fel a Nemetschek Magyarország Kft.

allplanbrother610

Az Allplan a legkorszerűbb BIM (Épület Információ Modellezés) filozófia mentén hatékonyan támogatja az építészeti és tartószerkezeti tervezés minden fázisát. Az Allplanban létrehozott modellek digitális formában is továbbadhatók CAD programmal nem rendelkező megbízók, döntéshozók felé. A papír alapú dokumentálásban pedig jól kihasználható az új Brother MFC-J6520DW multifunkciós készülék.

Az akcióban résztvevő programcsomagok a következők:

Építészeknek:
Allplan Architecture Starter  840.000.-Ft
Allplan Architecture  1.090.000.-Ft
Építőmérnököknek:
Allplan Engineering Basic  460.000.-Ft
Allplan Engineering  1.090.000.-Ft

Áraink ÁFA nélkül értendők, az akció 2014. szeptember 26-ig érvényes.
Ide kattintva megtekintheti a Brother MFC-J6520DW multifunkciós készülék adatlapját.
Személyes ajánlatadásra kérjük, keresse irodánkat az info@nemetschek.hu e-mail címen, vagy jelentkezzen közvetlenül online:

Érdekel az Allplan + ajándék Brother készülék akciós lehetőség!
Döntésem előtt szeretnék bővebb információt kapni a Nemetschek munkatársától; kérem, vegyék fel velem a kapcsolatot!

[contact-form-7 id=”420″ title=”Igénylés: Allplan + ajándék Brother készülék akciós”]